en blogg för att utmana

DRÖMMER MIG TILLBAKA MEDAN JOBBRALLYT PÅGÅR

 

Ja, som många av er förstår så har jobbrallyt dragit igång med full kraft. Jag försöker behålla den lugna känslan efter 10 dagars härlig ledighet. Och faktiskt har jag lyckats jättebra.

 

Emellanåt drömmer jag mig bort till varma soliga sommardagar med härliga vandringsturer och picknickar. Men herregud! Galet vilket grått väder det varit nu i många dagar!

I helgen är det också rätt fullbokat, men med mer trevligheter än siffror, papper, pärmar och Excel-filer. Blogginläggen duggar inte tätt här inne just nu precis. Men det får lov att vara så nu ett tag.

Önskar er en härlig helg, så får vi se när jag lyckas få ihop ett inlägg!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv