en blogg för att utmana

NYTT FRÄSCHT ÅR

 

Vi är i början på ett nytt fräscht år efter att ha avslutat det förra året på bästa sätt! En liten vandringstur med picknick på dagen och mysig middag på kvällen med härligt umgänge. Kunde inte ha blivit bättre.

 

Vandringsturen och picknicken kommer senare, jag börjar med att lägga ut min nyårsaftonskväll. Kvällen som startade med bubbel och Parmesansnäckor med pesto. Till just de här snäckorna är Prosecco bättre än champagne.

 

Nyårsdukning

 

Självklart måste bordet dukas lite extra nyårsfint.

 

Trerätters

 

Vi roddade i ett par timmar för att förbereda en fin och god trerätters. Till förrätt blev det Toscansk hummersoppa med Prosecco. Samma bubbel som till snittarna.

 

Det kan hända att jag var så ivrig så jag glömde fota den fina varmrätten. Här är lite kvar på tallriken av helstekt oxfilé, Svampfyllt smördegspaket, ädelostsås, stekta tomater och rufspotatisar. Ett recept som innehåller rufspotatisar måste man ju bara välja 🙂

 

Sen toppade vi med Hemmagjord lyxig glass med rårörd blåbärssås.

 

Champagne

 

Maten blev jättebra och umgänget var toppen! Efter att vi fått i oss maten landade vi lite och pratade och pratade och pratade lite till. Sen var det dags att öppna champagnen och skåla in det nya året.

Ett nytt fräscht år som jag önskar kommer att innehålla mycket friluftsliv, många små och stora äventyr, fortsatt jobb med min hälsa, härliga resor, fint umgänge och förhoppningsvis en hel del kärlek. Ett nytt fräscht år som jag ser fram emot jättemycket!

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv