livet

NYTT FRÄSCHT ÅR

 

Vi är i början på ett nytt fräscht år efter att ha avslutat det förra året på bästa sätt! En liten vandringstur med picknick på dagen och mysig middag på kvällen med härligt umgänge. Kunde inte ha blivit bättre.

 

Vandringsturen och picknicken kommer senare, jag börjar med att lägga ut min nyårsaftonskväll. Kvällen som startade med bubbel och Parmesansnäckor med pesto. Till just de här snäckorna är Prosecco bättre än champagne.

 

Nyårsdukning

 

Självklart måste bordet dukas lite extra nyårsfint.

 

Trerätters

 

Vi roddade i ett par timmar för att förbereda en fin och god trerätters. Till förrätt blev det Toscansk hummersoppa med Prosecco. Samma bubbel som till snittarna.

 

Det kan hända att jag var så ivrig så jag glömde fota den fina varmrätten. Här är lite kvar på tallriken av helstekt oxfilé, Svampfyllt smördegspaket, ädelostsås, stekta tomater och rufspotatisar. Ett recept som innehåller rufspotatisar måste man ju bara välja 🙂

 

Sen toppade vi med Hemmagjord lyxig glass med rårörd blåbärssås.

 

Champagne

 

Maten blev jättebra och umgänget var toppen! Efter att vi fått i oss maten landade vi lite och pratade och pratade och pratade lite till. Sen var det dags att öppna champagnen och skåla in det nya året.

Ett nytt fräscht år som jag önskar kommer att innehålla mycket friluftsliv, många små och stora äventyr, fortsatt jobb med min hälsa, härliga resor, fint umgänge och förhoppningsvis en hel del kärlek. Ett nytt fräscht år som jag ser fram emot jättemycket!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravelf
  2 januari, 2018 at 08:04

  Vad gott det låter! Gott nytt 2018!

 • Reply
  mittgodastefinaste
  2 januari, 2018 at 10:21

  Tittar in och önskar dig ett alldeles underbart 2018!

  Kram Jenny

 • Reply
  Lotta
  3 januari, 2018 at 02:56

  Så gott! Vad fint ni gjort.

  Tack Lena för att vi hann att ses i år, vet ju att du också gillar USA och har gjort härliga resor på båda kusterna. Vi delar den sköna känslan av att uppleva nytt!

  God fortsättning!

  KRAM

 • Reply
  Karin
  3 januari, 2018 at 05:02

  Det låter som ett alldeles förträffligt sätt att avsluta ett år och inleda ett nytt! Gott Nytt 2018 till dig! Nu önskar vi oss ett riktigt toppenår 🙂 Fint med den där tråden med stjärnor på! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.