en blogg för att utmana

ATT NJUTA AV EN BÄTTRE LUNCHRAST

 

Jag kände mig så nöjd igår då jag lyckades få njuta av en bättre lunchrast än på riktigt länge! Morgonen började med fint väder och jag jobbade hemifrån.

 

Bara dessa två parametrarna, sol och jobba hemifrån, skapar ju bra förutsättningar. Jag jobbade snabbt undan det mest akuta på morgonen och förmiddagen. Packade en lunchrygga, meddelade mina tjejer att jag skulle vara borta på långlunch och drog iväg till en av båtklubbarna i närheten.

 

Perfekt att ha det där lilla friluftsköket och ett gäng påsar med turmat så det är lätt att fånga stunden.

Och fånga stunden gjorde jag verkligen. Jamen ni ser ju! Det var så härligt att sitta där en helt vanlig fredag och kunna njuta av mat, en skön värmande vintersol och härligt sällskap.

 

Försökte verkligen att vara i nuet och njuta av tillvaron… innan det var dags att åka tillbaka hemåt och jobbdatorn för att fortsätta plikterna.

Jag var så nöjd med mig själv. Jag som annars brukar vara Alfons och oftast ”ska bara” fixa en massa saker, släppte alla måsten och fångade några timmars avkoppling. Nöjd med att lyckades njuta av en bättre lunchrast!

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv