ATT NJUTA AV EN BÄTTRE LUNCHRAST

 

Jag kände mig så nöjd igår då jag lyckades få njuta av en bättre lunchrast än på riktigt länge! Morgonen började med fint väder och jag jobbade hemifrån.

 

Bara dessa två parametrarna, sol och jobba hemifrån, skapar ju bra förutsättningar. Jag jobbade snabbt undan det mest akuta på morgonen och förmiddagen. Packade en lunchrygga, meddelade mina tjejer att jag skulle vara borta på långlunch och drog iväg till en av båtklubbarna i närheten.

 

Perfekt att ha det där lilla friluftsköket och ett gäng påsar med turmat så det är lätt att fånga stunden.

Och fånga stunden gjorde jag verkligen. Jamen ni ser ju! Det var så härligt att sitta där en helt vanlig fredag och kunna njuta av mat, en skön värmande vintersol och härligt sällskap.

 

Försökte verkligen att vara i nuet och njuta av tillvaron… innan det var dags att åka tillbaka hemåt och jobbdatorn för att fortsätta plikterna.

Jag var så nöjd med mig själv. Jag som annars brukar vara Alfons och oftast ”ska bara” fixa en massa saker, släppte alla måsten och fångade några timmars avkoppling. Nöjd med att lyckades njuta av en bättre lunchrast!

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ATT NJUTA AV EN BÄTTRE LUNCHRAST

 1. 4000mil skriver:

  Oj vilka fina bilder. De är ju sån här vinter man vill ha.

 2. Karin skriver:

  Härligt fångad dag Lena! Fredagen var verkligen underbar. Kram

 3. Pingback: EN FEBRUARIMÅNDAG - Gott för själenGott för själen

 4. ulrica skriver:

  Men vilken bra idé!! Det blir ett löfte till mig själv, att göra något sånt snart. Jag har ju flextid så jag skulle enkelt kunna jobba in tiden och njuta av dagsljuset istället. Smart tips, tack för det :).

  Dina bilder är jättehärliga!! Det är inte mycket som slår vinterbilder med lite sol i. Och din flare sitter som ett smäck 🙂

  Kram Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *