en blogg för att utmana

EN FEBRUARIMÅNDAG

 

Japp, då har vi en helt vanlig februarimåndag då. Har ni haft en bra helg? En sån där bra helg så ni är laddade för en ny vecka?

 

Det har jag! Haft en bra helg alltså. Helgen kändes extra lång eftersom det blev en härlig långlunch i fredags, ett födelsedagskalas på kvällen och utflykter både lördag och söndag.

 

Det behövs inte så avancerade aktiviteter för att jag ska vara nöjd och bli laddad. Får jag bara komma ut och röra på mig lite och andas frisk luft i nån timme eller två så är jag nöjd. Så nöjd att jag är laddad för en helt vanlig februarimåndag!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv