VISSA KVÄLLAR ÄR BÄTTRE ÄN ANDRA

 

Alla Hjärtans-kvällen kändes det så som att vissa kvällar är bättre än andra! Och denna kväll var verkligen en av dessa bättre kvällar! Började kvällen med lite champagne hemma hos mig.

 

Bubbel på gå!

 

Den ädla drycken dracks ur medan kontors-outfit’en byttes mot lite mer casual middags-fin. Typ.

 

Middagen på Hotel Park Astoria startade med lite mera bubbel och följdes av en färdigkomponerad 3-rätters för kvällen. Förrätten var en tartar på rökt lax och räkor, örtsallad, citronemulsion. Den fick godkänt, av mig, men inte så mycket mera.

 

Varmrätten bestående av fjällröding, betor, smörsås, kålrisotto var riktigt god, men tyvärr rätt kall. En pytteliten dessert innehållande lingonparfait med bärcoulies avrundade middagen. Maten var alltså totalt sett tyvärr rätt medioker.

Vilken tur att jag inte värdesätter mat så mycket. Det viktigaste för mig är sällskapet och att jag får en trevlig kväll. Och det kan jag verkligen inte klaga på. Det blev en bättre kväll som jag lägger till i minnesbanken!

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till VISSA KVÄLLAR ÄR BÄTTRE ÄN ANDRA

 1. Ekenäsliv skriver:

  Å så härligt Lena <3
  Tänker att den spenderades med din kärlek <3
  Jag älskar mat och värdesätter det högt, men är sällskapet inget vidare så smakar ju maten därefter med…
  Som i lördags var maken och jag ute och åt hamburgare (på en bättre restaurang) och allt smakar ju ljuvligt när man har fint sällskap <3
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

 2. Angelica skriver:

  Lena, thanks so much for the post.Really thank you! Great.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *