livet

IMORGON SKA JAG TRÄFFA NÅGON

 

Imorgon ska jag träffa någon. Någon som många av er ”känner” tror jag. Jag vill inte säga vem det är ännu eftersom jag är rädd att jinxa hela dejten. Vi har nämligen försökt träffas i ett par år tror jag.

 

IMG_0012

Kanske berättar jag imorgon bitti innan jag ger mig iväg.

 

IMG_0008 IMG_0006

Just nu njuter jag av den här stunden i värmen framför brasan, med ett glas vin, efter en full jobbvecka. Njuter i väntan på att jag imorgon ska träffa någon fin. Någon jag aldrig träffat förut. Någon jag inte ens vet hur hon ser ut. Någon jag är så exalterad över att få träffa.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Camilla
  8 januari, 2016 at 08:56

  Men åh! Snacka om att man blir nyfiken! Hoppas det blir fint!

  • Reply
   Lena
   9 januari, 2016 at 06:43

   Haha, jag förstår det!

 • Reply
  Annika
  8 januari, 2016 at 10:48

  Tror faktiskt jag vet vem du ska träffa 🙂 Ren gissning iofs.
  Och den personen har jag isf träffat, flera gånger. Du behöver inte oroa dig. Personen är lika gullig som den verkar 🙂
  Ha så KUL och hälsa från mig.

  • Reply
   Lena
   9 januari, 2016 at 06:44

   Förmodligen gissar du rätt 🙂 Jag ska hälsa!

 • Reply
  Milla
  9 januari, 2016 at 12:07

  Nääää! Jag är en usel gissare ju!! ???

  • Reply
   Lena
   9 januari, 2016 at 06:44

   Jobbigt 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.