livet

FREDAX

Fredax skulle man kunna säga idag. Dags för fredag. Fredagsdax redan! Hur gick det till?!

 

Det var ju nyss början på veckan?! Igår när jag tyckte att jag typ hade jobbat nån timme så var klockan helt plötsligt lunchdags. Galet! Oftast kan jag hålla mig lugn, andas och ta en sak i taget, men ibland trillar jag tillbaka i stress och försöker göra åtta saker samtidigt. Som tur är så händer det rätt sällan nuförtiden. Skillnaden nu mot för ett par år sedan så märker jag när jag hamnar i det läget och gör vad jag kan för att bryta.

 

Denna fredag ska börjas med en ögonundersökning. Den fjärde i raden. Jag har tydligen tecken på att saker inte riktigt är som de ska. Jag hoppas jag kan några frågetecken uträtade idag.

När ögonundersökningen är klar blir det ett jobbrally i några timmar, kvartalsskifte you know… Och sen! Sen blir det en skön och avkopplande helg!

Ha en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.