en blogg för att utmana

ITALIENSKT PLOCK

 

Visst är det väl gott med italienskt plock?! Älskar’t! Skulle kunna äta det många dagar i veckan tror jag. Igår var en sån kväll.

 

Igår blev det ändrade planer. Vi hade tänkt åka till Erikslund, Västerås, för att shoppa lite. Men i sista stund, när vi insåg att det skulle vara fint väder igår och sämre idag, så hoppade vi över det.

 

Vi körde trädgårdsarbete istället. Det var fint väder ett par timmar, sen blev det lite sämre och till sist regnade det lite. Men vad gör det. Det är ju bara lite vatten. Vi fortsatte ändå och till sist upphörde regnet. Sen var det riktigt gott att sätta i sig en massa härliga skinkor, salami, bröd och grönsaker. Bilderna är dock från ett annat tillfälle.

 

Italienskt plock är så galet gott

Italienskt plock är så galet gott

 

Idag ser vädret lite sämre ut. Vi får se vad vi hittar på idag.

Må bäst!

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv