en blogg för att utmana

EN MÅNDAGSONSDAG

Efter fyra dagars ledighet har vi nu… ska vi säga… en måndagsonsdag!

 

Den här helgen har verkligen innehållit en blandad kompott. Vi har jobbat i A’s trädgård, vi har shoppat till ett visst kalas om några veckor, vi har tagit en vandringstur och vi har fixat lite must-do’s vid datorn, och vi har softat förstås.

 

Sen avslutade jag helgen med ett träningspass. Och äntligen bet jag ihop och körde bilen genom biltvätten. Jomen även om man HATAR denna aktivitet så måste man ju bara göra’t emellanåt. Så är det bara!

Och nu. Nu har vi måndagsonsdag. Tre dagars arbete och sen helg igen. Det känns ju inte så tokigt!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv