livet

OCH PLÖTSLIGT VAR DET MÅNDAG

Fyra lediga dagar känns som en ocean av tid. Om man har dem framför sig vill säga … Har man dem bakom sig så känns det mera som … och plötsligt var det måndag.

 

Jag älskar ju verkligen sol och värme så jag är supernöjd med helgen! Himmel och pannkaka vad härligt det varit. Jag är av åsikten att om solen är framme så ska man vara i solen. Även om man typ flyter bort. Love it!

 

Under gårdagen blev det inte så många knop gjorda för min del. Slängde ris på släpkärran och strök lite bara, medan A tyckte att det var läge för honom att riva ut spisen och ett köksskåp. I övrigt jobbade jag med att ligga i solen. Nån måste ju göra det också!

 

A’s föräldrar bjöd sen över oss på grillat en stund innan det var dags för mig att åka hem. Var ju tvungen att göra livräddning på mina blommor, som inte fått tillsyn på fyra dagar.

 

Och plötsligt var det måndag! Det är bara att köra på och ta sikte på helgen! Då händer det grejer!

Har ni haft en bra helg?

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FREEDOMtravel
    14 maj, 2018 at 08:27

    Lediga dagar går ju fort … Vi har haft 16 lediga dagar på Irland och ska verkligen inte klaga! Nu är vi hemma igen, men vi kommer blogga om Irland i flera dagar (hann liksom inte skriva om allt under resan, även om vi skrev varje dag ;))

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.