en blogg för att utmana

TRÖTT OCH PIGG EFTER HELGENS ÄVENTYR

Jamen det är ju så. Har man varit på bloggmingel så blir man både trött och pigg på samma gång.

 

Att träffa likasinnade, att träffa andra bloggare, att träffa vänner, som det ju blir då man åker på bloggträffar av olika slag, är så roligt. Det är så energigivande och trevligt så man vill ju liksom göra det hela tiden om man kunde.

 

Samtidigt så blir ma så trött. Man ger mycket av sig själv och vill hinna prata med så många som möjligt så det blir samtidigt dränerande. Och då var det ändå inte jag som fixade nåt. Meeeen jag klagar ju absolut inte. Det är värt tröttheten alla da’r i veckan.  Här är första inlägget och flera superhärliga bilder kommer i senare inlägg!

Nu är det bara att köra på i några arbetsdagar. Sen händer det stora grejer i helgen igen. Ha en fin start på veckan!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv