OOOPS, JAG RÅKADE VISST KÖPA EN NY KAMERA!

Ny kamera är nåt jag grunnat på ett tag. Jag har en Canon 70D sen nåt år tillbaka. Den är jag jättenöjd med, men den är lite stor och tung i vissa lägen. Det känns inte riktigt alltid rätt att slänga upp den på bordet på finrestaurangen. Om man säger så.

 

Så en mindre liten kompis har jag velat ha som alternativ ibland.

 

Ooops, jag beställde visst en ny kamera!

Ooops, jag beställde visst en ny kamera!

Häromdagen gjorde jag slag i saken och bestämde mig. Jag har förstås konsulterat min kamera- och fotoguru innan. Hon ger alltid så professionella svar. Även de märken och modeller hon kanske inte föredrar själv kan hon säga positiva saker om. Och självklart även de hon gillar. Hon förklarar varför hon gillar vad osv. Toppen!

 

Igår kom paketet. Hämtade ut det blixtsnabbt och tog ur skatten ur lådan.

 

Slet ut allt ur påsarna och ut på golvet. Tryckte i batteri och minneskort.

 

Och här är de två första bilderna. Det fick bli där jag stod, helt ostylat, vid midsommarpackningen.

 

Lite kul att man kan ta selfies med den också. Även jag helt ostylad och trött. Här testar jag en selfie lååångt ifrån.

 

Och zoomade in näääära. Hehe, lite svårt att veta var man ska titta tydligen 🙂

Efter ett par minuter dog batteriet, så jag fick plocka fram mitt bästa tålamod och sätta batteriet på laddning. Får testa vidare sen. Så här långt är jag jättenöjd. Vad det blev för modell berättar jag sen, när jag har testat lite mera.

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till OOOPS, JAG RÅKADE VISST KÖPA EN NY KAMERA!

 1. Ulrica skriver:

  Nämen titta, vad härligt med en liten följeslagare :).
  Tack snälla för dina fina ord om mig.. fotoguru, det gillar jag <3.

  Jag tror att du kommer att bli supernöjd, även om jag inte gillar Canon alls så hör jag mycket gott om just den där lilla godingen så den kommer passa dig utmärkt!!

  Fototur snart kanske?!
  KRAMAR

  • Lena skriver:

   Jepp, fotoguru var ordet 🙂

   Gärna en fototur snart. Och med snart menar jag nog mitten av juli typ. Iaf om vi ska kunna boka nåt. Vi reser bort över midsommar och sen kvartalsbokslut, you know.

 2. Karin skriver:

  Låter roligt med ny kamera. Spännande att höra mer om den. Jag längtar också efter en lite nättare sak att ta med. Önskar dig en skön Midsommar! Kram

  • Lena skriver:

   Ja, man ser ju fler och fler som återgår till mindre kompisar. Önskar dig också en skön midsommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *