livet

DESIGNWERKET I SLOTTSMILJÖ

Inlägget är ett samarbete med DesignWerket.

”Vilka grymt coola kläder jag fått hem, vi måste ta en fotodejt” messade jag till dottern. Jag såg direkt på kläderna att de måste fotas i slottsmiljö!

 

Lite så där lagom kaxiga kläder kräver en lite så där lagom kaxig posé! 🙂

 

DesignWerket

Ni som hängt här ett tag vet att jag gillar kontraster. Både när det gäller inredning och det jag har på mig. Nytt och fräscht mot gammalt och slitet, modernt och strikt mot skevt och krokigt, raka linjer mot runda former, ljuvt och romantiskt mot tufft och rockigt. Och jag gillar hållbart tänkande. Försöker själv vara hyfsat miljömedveten, köper gärna ekologiskt, låter bilen stå så mycket jag kan och äter gärna vegetariskt.

När Gunilla hörde av sig och frågade om jag var intresserad av ett samarbete med hennes varumärke DesignWerket så satt svaret inte så långt inne. Jag är väldigt restriktiv med vilka jag vill samarbeta med. Jag väljer enbart det jag kan stå för, att företaget verkar seriöst och framför allt det jag tror att mina läsare skulle uppskatta. Det första jag såg då jag surfade in på webshopen var grymt coola kläder, skor, inredning och accessoarer. Helt i min smak. Den där blandningen av mjukt och hårt, romantiskt och rockigt. Gunilla designar produkterna själv och de tillverkas i Europa. Ett hållbart medvetet val. Ville jag köra ett samarbete då? Givetvis ville jag det!

Sommarrean pågår hos DesignWerket och det är fri frakt juli ut. I slutet av inlägget finns en rabattkod och en länk till ett erbjudande.

 

Jag och dottern drog iväg till Haga slott för en photoshoot.

 

DesignWerket i slottsmiljö – Outfit 1

 

DesignWerket i slottsmiljö

DesignWerket i slottsmiljö

Här tar jag emot på slottstrappan i superskön blus, cool lång väst och kaxiga byxor. Stylar med egen hatt och smycken. Och faktum är att jag köpte hatten på bloggevent på just Haga slott. En av alla sjuttioelva hattar jag har 😉

 

Alltså! Kolla ryggen! Älskar den!

”Du är skrynklig i röven”, sa dottern. Så det fick bli lite lätt framåt lutad hållning för att ni skulle få se fickorna bättre. 🙂

 

Knappar på baksidan av benen.

 

Gillar detaljerna och den välskräddade känslan.

 

Blusen är galet skön och det känns verkligen som en superkvalitet! Blusen Sol hittar ni här.

Västen är så grymt läcker. Finns i svart och creme. Berit hittar ni här.

Byxorna är ankellånga, typ, och har boyfriend fit. Ni ser på bilder längre ner hur de sitter på samma byxa, men i brunt. Byxorna Rami hittar ni här.

Ett tips – plaggen är rymliga i storleken.

 

DesignWerket i slottsmiljö – Outfit 2

 

I en sån vacker miljö måste man ju passa på att kolla sig runt lite.

 

 

Vi förflyttade oss ner i slottsparken för att skjuta av en lite annan outfit. Här med samma blus som tidigare och samma sorts byxor, men bruna med vita smala ränder.

 

Här syns blusen lite bättre. Sydda veck i bak och fram ger snyggt fall och vidd längst ner. Älskar de vida armarna med lagom mycket volang.

Matchar med eget halsband som jag fick i födelsedagspresent i tonåren av mormor.

 

Det blåste en del så jag var tvungen att hålla fast blusen för att den inte skulle flyga upp allt för mycket 🙂

Blusen är lite längre i bak och den är liksom lite vågig längst ner. Sånt som gör att den ser lite mer arbetad ut.

 

Byxorna med lågt sittande fickor och boyfriend fit.

 

Knappar i bensluten. Här stylar jag med mina egna mockaboots från Hugo Boss.

 

Jag länkar igen ifall ni missade ovan.

Blusen Sol hittar ni här.

Byxorna Rami hittar ni här. Och finns alltså i svart och brunt med vita ränder.

 

DesignWerket – Outfit 3

 

Jag måste ju också visa bilderna som A tog då han och jag firade in min semester härom kvällen. Klänningen/tunikan är också från DesignWerket.

 

Vackert mönster på bröstet.

 

Gillar att klänningen är kort i fram och jättelång i bak. Alltså så läcker och så skön klänning. Eller tunika om man så vill.

Den är snygg med både kjol och leggings. Eftersom det var närmare 30 grader varmt på kvällen så stylade jag med kjol från HM (har för mig att jag köpte den i början av 80-talet), tofflor från Gabor, armbandet köpte jag i Afrika i mitten av 80-talet och halsbandet från 70-talet fick jag från mamma. Har jag sagt att jag gillar hållbart tänk…? 😉

Klänningen/tunikan heter Mirre och den hittar ni här.

Surfa in på webshopen vettja’. Massor av läckra kläder, skor, inredning och accessoarier. Använd denna länk för att komma in på webshopen där rabattkoden är aktiverad. (Eller direktlänkarna ovan). Ange sen rabattkoden Gott i kassan för att få 10% rabatt. Rabatten gäller även nedsatta varor. Som sagt, sommarrea pågår och det är fri frakt juli ut, så snabba på att surfa in.

Vill du ha möjlighet att få ett plagg gratis så kan du följa denna länk!

Jamen jag sa ju att produkterna är grymt coola och välgjorda! 🙂 Och du, det finns en live-butik i Varberg också!

Kan ni gissa vilka plagg jag valde att köpa just nu?

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.