en blogg för att utmana

EN SNÖRVLIG HELG

Oj vilken snörvlig helg jag haft. Eller snarare snörvlig vecka! Jag skulle säga att jag tillhör dem som är rätt sällan sjuk, men nu har det slagit till.

 

Det började i söndags och kulmen blev igår förmiddag. Alltså, hur mycket snor kan en människa producera, liksom?!

 

Jag har tagit det väldigt lugnt, men lite har jag ändå orkat med. En mysig grillkväll exempelvis. Vi var så sugna på dillkokt färskpotatis. Men eftersom den nya spishällen väntar på elektriker så fick det bli lite friluftsliv i villakvarteret 🙂 Självklart kan man koka potatis på det gamla Trangia-köket! Problem solved.

 

Igår låg jag och vilade i tre timmar. Faktiskt. Det hör inte till vanligheterna att jag ligger på dagtid. Så jag inser att jag nog var rätt sänkt. Att hosta tar på krafterna. Sen på eftermiddagen igår vände förkylningen markant och idag mår jag mycket bättre! Men det blir nog en lugn dag idag också.

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv