livet

GRATTIS MIN ÄLSKADE SON PÅ 30-ÅRSDAGEN!

Grattis min älskade son på 30-årsdagen!

 

24 augusti för 30 år sedan blev jag mamma för första gången. Trots att jag var rätt ung så hade jag ganska länge tänkt mig som mamma.

 

En välkommen och älskad son såg dagens ljus två timmar efter att jag kommit in på förlossningen. Sonen föddes med hjärtfel och några dramatiska år följde innan det blev operation. Men han var redan då tålmodig och uthållig och kämpade på.

 

En väldigt liten unge i min skinnkeps och mina skinnboots

En väldigt liten unge i min skinnkeps och mina skinnboots

Du har alltid varit en klurig och smart tänkare. Du har alltid varit den snällaste man kan tänka sig och ställer alltid upp när någon behöver hjälp. Ett bevis på det är ditt engagemang i Civilförsvaret, då du bl a deltog i bekämpandet av branden i Västmanland för nåt år sedan. Stolt är jag så klart över att du kämpade i fem år på en Civilingenjörsutbildning och nu jobbar som it-konsult. Men allra mest stolt är jag nog ändå att du är en sån godhjärtad person! Och så klart stolt över att du är min son!

 

Grattis på födelsedagen! Älskar dig till oändligheten! <3

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin
  25 augusti, 2018 at 07:05

  Fin son och grattis! Ni är lika. Så vackert du skriver och tack för att du delar med dig. Kram

  • Reply
   Lena
   26 augusti, 2018 at 09:49

   Tack snälla!

 • Reply
  30-ÅRSKALAS HOS SONEN - Gott för själen
  4 september, 2018 at 06:58

  […] konstig milstolpe i livet, på nåt sätt. Äldsta sonen har fyllt 30 och hade kalas i […]

 • Reply
  JAG GILLAR KLOCKOR - Gott för själen
  12 september, 2018 at 07:01

  […] kan passa bättre än att ge något exklusivt till någon exklusiv, tänkte jag?! Sonen fick en Tusenö i 30-årspresent. (Jo, jag har betalat för klockan. Så, nu behöver ingen fundera på det. 😉 […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.