en blogg för att utmana

GRATTIS MIN ÄLSKADE SON PÅ 30-ÅRSDAGEN!

Grattis min älskade son på 30-årsdagen!

 

24 augusti för 30 år sedan blev jag mamma för första gången. Trots att jag var rätt ung så hade jag ganska länge tänkt mig som mamma.

 

En välkommen och älskad son såg dagens ljus två timmar efter att jag kommit in på förlossningen. Sonen föddes med hjärtfel och några dramatiska år följde innan det blev operation. Men han var redan då tålmodig och uthållig och kämpade på.

 

En väldigt liten unge i min skinnkeps och mina skinnboots

En väldigt liten unge i min skinnkeps och mina skinnboots

Du har alltid varit en klurig och smart tänkare. Du har alltid varit den snällaste man kan tänka sig och ställer alltid upp när någon behöver hjälp. Ett bevis på det är ditt engagemang i Civilförsvaret, då du bl a deltog i bekämpandet av branden i Västmanland för nåt år sedan. Stolt är jag så klart över att du kämpade i fem år på en Civilingenjörsutbildning och nu jobbar som it-konsult. Men allra mest stolt är jag nog ändå att du är en sån godhjärtad person! Och så klart stolt över att du är min son!

 

Grattis på födelsedagen! Älskar dig till oändligheten! <3

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv