en blogg för att utmana

SISTA RYCKET – IDAG ÅKER VI TILL BERLIN

Det är sista rycket nu. Sista rycket för de här sommarblommorna hemma hos A. De har klarat sig riktigt bra trots värmen ända sedan början av sommaren.

 

Det är också sista rycket på denna sommarsemester. Fem dagar ska tillbringas i Berlin. Har velat åka till Berlin i många år, men det har inte blivit av tidigare. Men nu är det alltså dags. Berlin – here I come!

Och grattis till pappa på födelsedagen!

Må bäst!

2 kommentarer

  • FREEDOMtravel skriver:

    Vad kul! Berlin är ett sånt där ställe som vi tänkt tusen gånger att vi ska resa till, men aldrig kommit iväg. Vi var dock i fina Potsdam under den här resan, som ju är precis utanför. Trevlig resa!!!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv