livet

EN VACKER VINTERPROMENAD SLUTADE MED FULA ORD

 

Söndagmorgonen bjöd på strålande sol, det fortsatte under frukosten. Vi bestämde att vi skulle ta en promenad på förmiddagen. Lika bra att passa på. Man vet aldrig om vädergudarna ändrar sig till eftermiddagen.

 

Vi gick till golfbanan. A släppte lös sin hund efter att noggrant ha kollat runt att ingen människa fanns i sikte. Vi gick sakta framåt, bortåt, runt.

 

Njöt verkligen av det härliga vädret och av att se hunden fara kors och tvärs. Sträcker ut ordentligt, springer emot oss och liksom fintar precis framför oss för att vika av åt sidan, håller koll på oss. Husse kallar in emellanåt.

 

Jag passar på att fota och filma lite till Instagram Stories. Och sen. På en tiondels sekund…

 

…så springer hundjäkeln ner i ett dike fyllt med ett vatten som inte var jättehärligt, om jag uttrycker mig så. Till en början kommer bara nedre delen av benen ner i vattnet. Men han springer inte ner i diket bara en gång utan tre gånger. Och sista gången kommer vattnet upp till magen. Jag försökte snabbt ta fram kameran, men han är ju inte still många sekunder så bilden blev ju minst sagt lite avhuggen.

 

Om vi säger så här, det kom inte jättefina ord ur husses mun 🙂 Medan jag gapskrattade. Sen var det bara att snabbt ta sig tillbaka hemåt och kasta in hundskrället i duschen. A’s dotter var hygglig nog att hand hand om duschandet.

Edit: kanske ska tillägga att hunden inte fick skäll. Han fattar ju inte att han gjorde nåt dumt. Men svära lite måste man få göra ändå.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.