en blogg för att utmana

SOLROSOR

 

Jag bestämde mig redan för ett par dagar sedan att jag skulle köpa mig en fredagsbukett. Det var säkert ett år sedan sist. Alltså sen jag köpte en bukett till mig själv.

 

Jag brukar ha ganska svårt att välja då jag kommer till blomsteraffären. Jamen allt är ju så fint! Men denna gång var det lätt.

 

 

Solrosorna stod där vid ingången och bad om att få följa med. Solrosor lyser ju verkligen upp så härligt så självklart fick de hänga med mig hem. Så enkelt att få till nåt vackert. Tre färgsprakande blommor och tre kvistar grönt. Så. Klart.

 

Nu ska vi återigen packa ryggsäckarna. En vandringstur i Härjarö står på agendan. Och ikväll ska vi ha kräftskiva. Bara vi. Det kan man väl ha va’?! Men jag tror vi hoppar över hattarna 🙂

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv