en blogg för att utmana

GRÖTFRUKOST UNDER TYSTNAD ÄR EN BRA START PÅ DAGEN

Alla har vi olika favoritsätt att starta dagen på. Jag har visserligen ett par favvo. Ett av dem är att göra grötfrukost med macka, ibland ägg, juice och kaffe och njuta av det under tystnad. Jag sätter oftast på Nyhetsmorgon för att ta del av nyheterna och sen stänger jag av.

 

Grötfrukost under tystnad

Grötfrukost under tystnad

 

Självklart är det extra härligt om man kan äta tillsammans med sin livskamrat, tycker jag. Men det är ju inte alltid det funkar. Och då är det ju inte så mysigt om man äter under tystnad, hehe.

 

Ett annat favvosätt för mig är att ta mig iväg på ett träningspass och sen njuta av frukosten medan må-bra-hormonerna rusar runt i kroppen. Det är riktigt skönt att starta dagen med en energiinjektion på det sättet. Just i morse kände jag för att ta det lugnt hemma.

 

Helst skulle jag ju haft så där vackra blåbär lite snitsigt strösslat över gröten så det skulle bli lite mer bloggvänlig bild 🙂 Men eftersom jag nu gillar äppelmos bäst på gröten så är det det jag visar.

Snart är det dags att kicka igång jobbdatorn för en hemma-jobbar-fredag. Jag brukar ju väldigt ofta kunna jobba hemifrån på fredagar. Jag ser det inte som en självklarhet, utan njuter av det varje gång jag lyckas.

 

Här håller jag på med dagens blogginlägg innan jobbet medan jag slevar i mig min grötfrukost. På lunchen planerar jag att köra nån form av träningspass. Har inte bestämt mig för om det blir gymmet eller en löprunda. Vi får se.

 

Lite senare ska jag packa klart för en helg med Influencers of Sweden. Det är en intresseorganisation för social media influencers. Ja, jo, även jag med min lilla blogg får nog anses vara influencer på sitt sätt. Jag har fått höra att jag inspirerar, påverkar och ger avtryck. Så nån form av influencer är jag nog allt.

Men nu, först jobb, lunchträning, jobb. Och sen en mysig kväll med älsklingen.

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv