en blogg för att utmana

ETT NYTT ÅR HAR VAKNAT TILL LIV

 

Ett nytt fräscht år har vaknat till liv. Det förra svischade förbi i raketfart. Förra årets sista dag startade vi med en picknick i parken, precis som året innan.

 

Och precis som förra året var det ett grått och trist och lite ruggigt väder. Men sååå mysigt ändå. A’s lilla jullykta fick stå för mysvärmen. På bordet fanns en  favvo i repris, charkbricka. Till det drack vi ett för oss nytt mousserande vin, som skulle passa till maten. Och det gjorde det absolut. Helt ok, men inte mycket mera. Det var sisådär att dricka ”rent”, alltså inte till maten. Men funkade absolut till den smakintensiva maten.

 

Efter denna lunchpicknick blev det en kort nyårsfika hos A’s föräldrar innan det var dags för oss att starta upp kvällen. Självklart ska ni få se bilder från kvällen med dukning, mat och en oväntat spännande dryck!

Tänk, ett helt blankt oskrivet blad, nytt år. Så spännande att se vad det bär med sig. Knappt nåt är planerat. Vi har självklart tankar och drömmar, men vi tar dagarna som de kommer. I lugn och ro. Vi skyndar långsamt. Och det, mina vänner, är Gott för själen!

God fortsättning och må ditt 2019 bli som du önskar!

Må bäst!

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv