en blogg för att utmana

JANUARIFREDAG OCH SNÖN FALLER

 

Det blev bingo denna januarifredag också. Hemma-jobbar-dag, alltså. Love it! Just denna fredag känns det lite extra bra eftersom snön faller tät utanför fönstret. Det brukar innebära att det är lite stökigare i trafiken. Lite extra halt och vissa förare är extreeeeemt försiktiga. Jag brukar tänka att det är ett bra tillfälle för mig att träna på att andas och att hålla stressnivån i schack.

 

Fick till ett träningspass igår kväll, så i morgon kommer jag väl att ha världens träningsvärk. Det hade jag i ett antal dagar tidigare i veckan efter att jag tränat ben och rumpa. Så jag har gått som farmor anka i korridoren på jobbet. Igår tränade jag mage och rygg så snart kommer jag väl ha problem att ta mig upp ur sängen 🙂

 

På morgonen har jag varit till nagelsalongen. Jamen hur lyxigt är det inte att hon tar emot kl 7 på morgonen (eller på kvällen ifall man vill det). Perfekt dessa fredagar då jag jobbar hemma. Då kan jag kicka igång jobbdatorn redan halv nio med nyfixade naglar. Pööörfekt ju!

Nu är kaffet urdrucket och inlägget är klart. Dags att jobba vidare innan jag kan ta helg.

Ha en grym fredag!

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv