livet

NATUREN BJÖD PÅ VACKER VINTERSKUD

 

Naturen bjöd på sån vacker vinterskrud i lördags så jag var tvungen att slita fram kameran. Vi hade kommit hem från Västerås och solen låg på A’s snöiga och vackra björkar. Jag skuttade ur bilen och sprang in efter kameran. Ibland hänger den perfekta bilden på bara nån minut.

 

Vacker vinterskrud

Vacker vinterskrud

Ungefär fem minusgrader, lite småmulet och soldis. Så vackert!

 

I helgen har det blivit mycket fix hemma hos A. Förutom på lördagkvällen och natten då vi var hos mig. Ikea fick besök av oss både lördag och söndag. Vi handlade lite ljusramper och smålådor för att göra det där sista finliret i hyllan i lördags förmiddag. Väl hemma så insåg vi att den ena ljusrampen inte blev bra alls. Det var ett alldeles för kallt sken. Det var bara att åka tillbaka dagen efter för att byta. Vi kompletterade med lite plank för att binda ihop det hela. När nästan allt var klart så kom A på att det vore snyggt med en ljusramp till. Vi testade att flytta den ena. Och jaa, det blir toppen. Det är bara för honom att åka tillbaka till Ikea igen. 🙂

 

Då var det måndag igen. Bara att kavla upp ärmarna och köra ny vecka.

Ha en fin start på veckan, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  28 januari, 2019 at 12:09

  Fantastiskt vackert!!! Önskar en bra ny vecka! 🙂

  • Reply
   Lena
   30 januari, 2019 at 08:04

   Tack! Detsamma till er!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.