en blogg för att utmana

PROMENAD I STRÅLANDE VINTERVÄDER

 

Man kan inte direkt säga att det blev nån promenad i strålande vinterväder igår. Det var så aptråkigt gråväder så fy. Vi höll oss mest inomhus.

 

Strålande vinterväder!

Strålande vinterväder!

De här bilderna togs på nyårsdagen. Då var det verkligen härligt ute. Vi tog en runda på golfbanan. Inte en runda i vanlig golfbemärkelse förstås utan mera en promenadrunda. Det är ju vår nya favvo, så det kommer säkerligen många flera bilder därifrån. Älskar att se hur naturen skiftar i utseende vartefter veckorna går.

Igår pysslade vi inomhus hos A. Vi skruvade, mätte, tänkte, mätte lite igen, monterade. Och mitt i allt så måste man ju självklart åka och köpa en blomma och placera på hyllan/skåpet. Det är ju stört omöjligt att vänta tills det är klart. Det fattar ju vem som helst.

 

Och nu. Nu är det det vanliga som gäller en måndagmorgon. Bara att kavla upp ärmarna och kicka igång arbetsveckan.

Ha en fin start på veckan!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv