livet

SEMESTERDAG MITT I VECKAN

 

Japp, en sån dag har det varit idag. En semesterdag mitt i veckan. Vilken lyx.

 

Jag har ett gäng sparade semesterdagar, arbetstidsförkortningstimmar och flextid att ta av. Och jag hinner aldrig ta ut allt innan det hinner fyllas på nytt nästa år. Trots att jag tar ut lite strötid här och där.

 

Den lediga dagen började egentligen igår kväll, kan man säga. Jag började med att göra min egen granola

 

… och sen satte jag en bröddeg som skulle kalljäsa i kylen över natten.

 

Och eftersom A är på tjänsteresa i Canada (ja, igen!) så hade jag tråkigt. Så vad gör man då. Jo, då sliter man ut halva innehållet i förrådet. Planen är att komma åt et skåp som står längst in längst ner! Fortsättning följer… 🙂

 

 

Degen gräddades på morgonen. Ljuvligt att äta ljummet färskt bröd!

 

Lite senare på dagen hade jag bokat in ett PT-pass. Idag blev det fokus på konditionen som jag tycker är urkass! Vi körde löpteknik. Hon tyckte jag var duktig i alla fall, att jag orkade mer än vad hon fick intryck av då jag berättade innan. Och återigen körde hon skiten ur mig. Om man tränar tills det rinner svett längs smalbenen då har man tagit i tillräckligt va?! 🙂

Ett bättre löpsteg som kräver mindre energi (längre steg) och mer avslappnade armar ska jag verkligen träna in. Så härligt att känna att man flyger fram. Typ. Samtidigt som man låter som en blåsbälg. Typ.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ulrica
    20 mars, 2019 at 08:45

    Ja, då har man verkligen tränat :). Vad duktig du är som gjort både granola och bröd, och löptränat. Imponerande vännen.
    KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.