en blogg för att utmana

VÅRLÖKAR I EN GAMMAL KRUKA

 

Vilket ruskväder vi haft nu under hela veckan. Då är det bra om man kan njuta av några vårlökar i en gammal Gustavsbergskruka.

 

Jag gillar att försöka hitta nya kombinationer mellan växter och krukor/korgar som jag sätter dem i. I den där krukan har jag nog aldrig haft just vårlökar förut. Det blev riktigt fint tycker jag. Eftersom de vid det här laget har hunnit blomma ut så får jag njuta av bilderna. Det är en av fördelarna med att fota och blogga. Man kan njuta av en maaaassa saker hur länge som helst och hur många gånger som helst! Bra va’. Och är det så att ni gillar det ni ser så kan ju ni också njuta av det hur många gånger som helst. Fiffigt va 🙂 🙂

 

Nu ska jag snart dra iväg på ett tidigt besök hos min nageltjej och sen bita tag i veckans sista arbetsdag.

 

Sen blir det en lugn middag och kväll med A. Kanske blir det italienskt.

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv