trädgård

JAG TAR TILLBAKA DET JAG SA

Jag måste ta tillbaka det jag sa igår morse. Jag sa att det inte var riktigt lika fint väder som i lördags. Men det var bara under tidiga morgonen som det var lite mulet.

Redan före kl 9 var det så här fint. Jag passade på att attackera ogräset i potatislandet innan det skulle bli för varmt. Och det var tur det. För jisses så varmt och skönt det blev.

Ett antal timmar mitt på dagen tillbringades i solstolen med en trave gamla inredningsmagasin. Skönt! Eftermiddagen och kvällen tillbringades hos mig. Jag gav lägenheten lite kärlek. Och röjde lite i garderober och sånt.

Det var så hopplöst varmt inne så vi packade en liten matsäck och åt i parken istället. Valde ett annat bord än det vi brukar vid lilla konstsjön. Vi valde istället ett bord närmast mig. Här satt vi omgivna av vackert ängsgräs.

Efter en sån här toppenhelg så känner jag mig verkligen laddad för ny vecka. En vecka som kommer att innebära mycket arbete!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ulrica
    9 juli, 2019 at 07:42

    Du är verkligen en sann inspirationskälla till att äta middag ute i naturen. Jag ska genast se till att Micke och jag blir bättre på det, men det är så mycket jag vill hinna på de där två dagarna i veckan vi ses, så jag får se till att planera riktigt bra :). Eller så får jag väl köra ”singelmiddag” i skogen för mig själv på vardagkvällarna. Det går ju faktiskt bra det också ju!! Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.