trädgård

HITTADE EN MASSA SKATTER I SKOGSKANTEN

På väg upp på vår resa till Idrefjäll över midsommarhelgen så stannade vi till vid en enkel liten rastplats. Där, i skogskanten, hittade jag en massa skatter! En massa!

Jamen titta! Såååå fina. Jag fick naturligtvis upp en bild i huvudet på var och hur jag skulle kunna lägga såna här fina stenar. Men huuur skulle vi komma ihåg att stanna på rätt ställe på nervägen igen? Det var mitt på skogen utan några tydliga igenkänningstecken.

Det var A som körde den sträckan när vi var på väg hemåt igen. Jag hade givetvis redan glömt bort stenarna. Plötsligt bromsar han in hårt och svänger av vägen på vänster sida. Han kom ihåg!!! Trots att han skakar lite på huvudet och tycker att jag är knäpp som plockar stenar, kottar och pinnar var vi än är, så tycker han nog att det är lite roligt.

Självklart ska ni få se sen var och hur jag lagt dem!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.