trädgård

EN KÄRLEKSHÄLSNING FRÅN NATUREN

Det blev en liten utflykt igår. Skönt att komma ut och se lite annat. När vi kom hem var det bara att byta om till arbetskläder och fortsätta med utearbetet.

Jag målade brädor (igen!) och jag rensade i landet. Vad fint det blir med den där rena svarta jorden, färdig att ge liv åt nya växter och sådd. När jag rensade dök det upp en liten kärlekshälsning från naturen. Det blev tyvärr en väldigt dålig bild, men den var ändå lite gullig så jag valde att publicera den.

Så, en kärlekshälsning från naturen till mig, och från mig till er fina läsare! Blir så glad över att se att besöksstatistiken stiger sakta men säkert.

Idag ska jag på en utflykt till handelsträdgården med dottern. Vi får försöka hålla avstånd och umgås på ett nytt sätt. Vad ska ni göra?

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.