livet

JAG HAR DÅLIGT SAMVETE FÖR ER

Jag har riktigt dåligt samvete för er. Jag tycker själv att det är trevligt när jag ser att bloggare svarar på läsares kommentarer. Att det liksom blir en liten dialog och kontakt mellan bloggare och läsare.

Jag tycker också att det är jätteroligt att få kommentarer. Även om jag faktiskt ser i statistiken att det är väldigt många som faktiskt tittar in hos mig varje dag, så blir det liksom en bekräftelse på att det faktiskt är på riktigt. Man får på nåt sätt en annan relation till de som kommenterar. Det är ju inte så konstigt.

Nåt annat som är roligt är att läsa andras bloggar och ibland kommentera. Inte heller det har jag hunnit med som jag skulle vilja.

Därför vill jag självklart också svara på alla kommentarer jag får, för att bekräfta tillbaka att jag ser dem. Nu har det varit så mycket under en period att jag inte hunnit svara på några kommentarer på en evighet. Efter min utbrändhet så är jag extra mån om att välja vad jag lägger min tid på när det blir mycket.

Vi har packat ihop en trerummare, röjt och städat ett hus och garage, varit i Skottland en vecka, renoverat ett sovrum, flyttat, jobbat och varit i Kanada en vecka. Allt detta på ganska kort tid. Sen behöver man ju hinna med både sig själv och familjen lite grann. Så bloggen har fått prioriteras ner en del tyvärr.

Nu är vi i alla fall hemma igen. Vi kom hem igår eftermiddag. Det blev en lång resdag med vääääldigt lite sömn på många timmar så inatt sov jag 12 timmar!

Tog en lov i trädgården. Det märks att det börjar gå mot höst. Men än så länge är allt rätt så lummigt och fint, förutom några vissnande blommor.

Idag blir det till att fylla frysen, att pyssla lite i trädgården och kanske städa.

Och förhoppningsvis ska det bli lite mera tid för bloggen framöver, håll ut! Jag är så glad och tacksam för alla mina läsare och lite extra glad över kommentarer jag får. Så därför har jag dåligt samvete över att jag inte hunnit svara er. Även om jag inte hunnit svara så har jag läst varenda en!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tina ME
  1 september, 2019 at 05:46

  Men Lena, du behöver inte ha dåligt samvete alls. Livet måste liksom få ta plats i första hand det är det viktigaste ju. Svara när du hinner och låt resten vara. Vilka härliga resor du har gjort på kort tid. Fantastiska bilder. KRAM!

 • Reply
  Ulrica
  1 september, 2019 at 06:32

  Don’t go there, vännen <3. INGET dåligt samvete snälla!! Bloggen ska vara en njutning och får aldrig kännas som ett måste eller något som stör balansen i själen. Jag tycker att Tina beskriver det så bra här, att livet tar plats i första hand. KRAAAAM

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  2 september, 2019 at 09:56

  Håller med Ulrica och Tina. Ha inte dåligt samvete!!! Livet IRL är absolut absolut viktigast och ni har ju haft fullt upp med både samboende och resor och annat kul! Förresten… du är en av de som svarar allra oftast tycker jag! Du skriver ju svar under flera, flera inlägg när du läser ikapp! Hur många orkar det? Själv läser jag ikapp och sammanfattar i en hälsning . För jag tycker ju också precis som du att det är så roligt när vi tittar in hos varandra och tar oss tid att säga ett hej, precis som du beskriver: som en slags bekräftelse. Man får mera kontakt med varandra på det viset, det tycker jag också! Det är ju därför det fortfarande är kul att blogga, för att man får feedback på det man gör.
  Underbara blommor i den där fina parken som du besökte ensam! Jag gillar verkligen när du delar med dig av dina resor och annat kul!
  Kram och ha nu en ny fin vecka!
  /Maria

 • Reply
  FREEDOMtravel
  7 september, 2019 at 06:59

  Ibland är det verkligen svårt att hinna! Så måste det ju får vara. och ibland måste annat gå före. Så, ha inte dåligt samvete! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.