livet

ÅTERSKENS JULKONSERT GAV JULSTÄMNING

Återskens julkonsert gav verkligen julstämning. Jag hade bokat lördagskvällens show så att vi skulle hinna äta middag på stan innan.

Återskens julkonsert
Återskens julkonsert

Vid fem var det dags att ringa taxi. Det var stört omöjligt att få tag på en. Förmodligen beroende på att de som varit på eftermiddagsföreställningen skulle hem, och att två chaufförer ringt sig sjuka. Ja, vi bor i en håla! Som tur var kunde min dotter hämta oss och köra oss till restaurangen. Det är lite jobbigt och trist att gå tre kilometer i klackar, i regn! Vi var så nöjda med middagen på Stattshörnan som vanligt.

Äntligen på plats, fyllda av förväntan. Extra kul var det att jag denna gång faktiskt är vän med en körmedlem. Där står hon, längst bak i mitten mellan killarna. När kören drog igång fick jag kämpa med tårarna eftersom jag vet hur lycklig Ulrica var över att stå där! Här med Therese Knutson som framför ett stämningsfullt solonummer.

Det bjöds på lite mera finstämda låtar varvat med lite mera fartfyllda.

Julstämning med Återsken
Julstämning med Återsken

Tre grabbar framförde nån låt, med kören i bakgrunden.

Jag har nu varit på några av deras shower och är lika nöjd varje gång. Efter vårens show var jag helt hög så jag inte kunde sova!

Även om det är en urkass bild så måste jag visa hur snygg hon är med glänsande klänning och glittriga långa örhängen!

En av de saker jag uppskattade mest med konserten var att det var väldigt få låtar jag kände igen. Och några man kände igen, men i ny tappning. De där traditionella julsångerna hör man ju till leda fram till jul, så det var härligt att få höra lite nya.

Det var en riktigt mysig kväll då Återskens julkonsert gav julstämning! Tack!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ida
  12 december, 2019 at 11:25

  ?❤️?

 • Reply
  Ulrica
  19 december, 2019 at 06:41

  Men åh, vad fint du skriver.. jag blir alldeles rörd ju <3 <3 <3. TACK!! Ja, jag var verkligen lycklig där bak i kören.. :-). Och så härliga bilder du fångat på oss alla! Stort TACK för att ni kom och lyssnade, hoppas du gick hem med någon ny favoritjulsång :-). Själv kan jag komma på mig att sjunga på DingDong lite då och då, likaså Sing out :-).
  KRAAM

 • Reply
  MAJA FRÅN WATT & WEKE ÄR FANTASTISK - Gott för själen
  3 december, 2021 at 06:15

  […] Då var det dags att ta sig an denna fredag. Först intensivt arbete och sen blir det konsert ikväll. Så efterlängtat att få göra nåt sånt! Ser fram emot en mysig julkonsert med stans härliga kör/howgrupp Återsken. Roligt att också min vän är en av medlemmarna. Här är lite från deras förra julkonsert. […]

 • Reply
  ÅTERSKENS JULKONSERT 2021 - Gott för själen
  5 december, 2021 at 07:26

  […] Här är lite från 2019 års version då konserten hölls på ett annat ställe. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.