inredning

MAJA FRÅN WATT & WEKE ÄR FANTASTISK

Maja från Watt & Weke är fantastisk. Det kände jag innan jag ens hade öppnat kartongen. Jag är så glad att vi slog till på två såna till vårt nya hus!

MAJA FRÅN WATT & WEKE

Kartongen var riktigt tung, trots att den innehöll en pappersstjärna. Hur är det ens möjligt? När jag öppnade förstod jag varför. Det är en riktigt genuin och komprimerad stjärna med de mest fantastiska veckade pappersbitarna.

Den fanns inte uppsatt i butiken då jag köpte den så jag hade inte sett den live. Jag blev glatt överraskad över att den inte var kritvit utan lite bruten varm vit. Sen har jag varit så ivrig att sätta upp dem, men har inte hunnit förrän förra helgen.

Det var verkligen en wow-känsla. Så vackert sken de ger ifrån sig! Så fint hantverk! Ja, den är handgjord. Så lite kantstött utseende måste man tycka är charmigt och genuint. Jag gillar att shoppa lokalt så Maja från Watt & Weke köpte jag härifrån. De har så himla mycket fint så det är lätt att gå i spinn!

Då var det dags att ta sig an denna fredag. Först intensivt arbete och sen blir det konsert ikväll. Så efterlängtat att få göra nåt sånt! Ser fram emot en mysig julkonsert med stans härliga kör/howgrupp Återsken. Roligt att också min vän är en av medlemmarna. Här är lite från deras förra julkonsert.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  7 december, 2021 at 08:05

  Så vacker!!

  • Reply
   Lena
   8 december, 2021 at 06:42

   Ja, den är så vacker!

 • Reply
  Ulrica
  18 december, 2021 at 12:02

  Dom är supertjusiga, deras stjärnor.. men jisses, en del av dem är skitsvåra att montera ihop eftersom de är handgjorda och så gedigna.. jag var halvt svettig efter att ha monterat ihop en till mina föräldrar :-)).
  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   19 december, 2021 at 07:41

   Hehe, ja. Man skulle kunna säga att det blir ett relationstest att sätta ihop de där tillsammans 😉 Och vi ser med spänning fram emot hur det ska gå att montera ner dem 🙂

   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.