livet

ÅTERSKEN BJÖD PÅ EN GRYM SHOW

I förra veckan hade vi en trevlig aktivitet inbokad sedan lång tid tillbaka. Återsken, vår lokala showgrupp, bjöd på en grym show! Jag hade så mycket energi efteråt att jag hade svårt att sova.

Sparbanken bjöd in sina premiumkunder att få se tillställningen. Och det är jag glad för. Jag hade varit hemma ett par dagar för att kurera en förkylning. Samma dag som showen skulle vara var jag så hiskeligt trött så jag förstod inte hur jag skulle orka med kvällen. Men det var inga som helst problem. Jag piggnade till snabbt på plats och sen hade jag energi så det räckte och blev över 🙂 OCH jag orkade gå till jobbet dagen efter.

De är en showgrupp på dryga 25 personer som, vad jag förstår, gör det här på fritiden. Med tanke på vad de levererar så törs jag inte tänka på hur många timmar de lägger ner inför premiärerna. Och hur mycket pengar som läggs på showkläder, skor och stövlar!

Och något som vi la märke till var att väldigt många hade soloframträdanden. Allt från hela nummer till nån enstaka mening. Vi gissar att de förmodligen blir väldigt peppade att våga framträda.

Där till höger är ledaren Marcus Dannvik. Han verkar ha en hemlig energidepå där han hämtar kraft och inspiration ifrån. För hur han hinner med allt är ett under och med tanke på hur bra show kören levererar så måste han ge så otroligt mycket av sig själv för att inspirera och leverera.

Tack Återsken för en grymt bra show! Snyggt jobbat!

Må bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Sallys hus
  29 april, 2019 at 10:34

  Åååå jag kan nästan känna pulsen och energin…älskar såna där shower… å tänk va många ”amatörer” det finns som är i världsklass.
  Vilka fina bilder du tagit..tycker ofta det är svårt i sånt där ljus.
  Kraaaam o ha en fin dag!
  Katarina

  • Reply
   Lena
   16 maj, 2019 at 06:21

   Tack! Ja, jag gillar den där kameran. Det är den lilla Canon G7X. Den är faktiskt lite bättre än den stora systemkameran Canon 70D i de där lägena. Faktum är att vi satt rätt långt bak, på flera av bilderna är det zoomat och dessutom sitter jag rakt ut med armarna utan stöd!

 • Reply
  Karin
  29 april, 2019 at 07:02

  Man riktigt ser energin, ser härligt ut!

  • Reply
   Lena
   16 maj, 2019 at 06:21

   Jaa, och man känner den när man ser deras shower!

 • Reply
  ulrica
  29 april, 2019 at 09:34

  Så härliga bilder och jag förstår att du hade full energipåfyllning efteråt :). Återsken är så otroligt duktiga! Jag sökte dit för några år sedan, men då söktes endast alt-stämmor och jag är en förstesopran så jag kom aldrig med.
  KRAM

  • Reply
   Lena
   16 maj, 2019 at 06:22

   Du det hade jag ingen aning om, att du var duktig att sjunga! Trist att du inte kom med. Du får göra ett nytt försök!

 • Reply
  FÖRELÄSNING I EN AV UPPSALAS VACKRASTE BYGGNADER - Gott för själen
  10 maj, 2019 at 05:30

  […] till bilen och åkte hem. A var också nöjd och uppskattade mitt lilla ”påhitt”. Här är ett annat ”påhitt” jag hade. Såna här saker är verkligen nåt som gör Gott för […]

 • Reply
  Ida
  2 december, 2019 at 05:28

  Åh vad kul att hitta detta inlägg! Satt och googlade på bilder på oss! Vad glad jag blev av att läsa om din upplevelse ?❤️ Är det okej att dela dina bilder nångång, som du tagit, om jag skriver ditt namn/sida? Jag modererar vår instagram och Facebooksida nämligen.

  Mvh Ida i Återsken ❤️ (jag som sjunger duett med Marcus på bilden där) ?

  • Reply
   Lena
   3 december, 2019 at 05:37

   Hej Ida!

   Vad roligt att du gillade det!

   Jag har svarat dig i mail.

   Kram

 • Reply
  ÅTERSKENS JULKONSERT GAV JULSTÄMNING - Gott för själen
  12 december, 2019 at 05:53

  […] har nu varit på några av deras shower och är lika nöjd varje gång. Efter vårens show var jag helt hög så jag inte kunde […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.