livet

RABATTKOD PÅ TULLHUSET

IMG_2752

Tittade in på Tullhuset i förra veckan. Där kan man verkligen snurra runt hur länge som helst och hitta massor av fina kläder och inredning. Jag har ett vitt Rosemundelinne sedan flera år. Det har jag använt hur mycket som helst. Nu ville jag ha ett till i nån härlig ljus vårfärg. Men när jag fick syn på den här nya blå vårfärgen så föll jag pladask. Så snyggt till ett par vita jeans eller en ljusrosa kjol. Eller varför inte skinnisarna!?

Och vet ni vad? Jag såg att den här tjejen bjuder på en rabattkod på 15% hos Tullhuset till och med imorgon söndag! Dessutom har Tullhuset 25% på Triwa just nu! Skynda fynda!

Nu ska vi snart ut på en löptur och sedan fortsätta med middagsförberedelser. Vi får gäster ikväll. Tjohoo!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Vitaestilo
  14 mars, 2015 at 12:00

  Fint linne ❤️ Tack för att du länkar till mig fina Lena 🙂

  Ha en fin lördag!

  Kram
  Helen

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.