trädgård

EN SOLIG HÖSTDAG I TRÄDGÅRDEN

Igår hade vi arbetskläderna på hela dagen. Vi tog en solig höstdag i trädgården. Eller nästan hela dagen. Först hade vi lite att fixa med inne, så då var det tur att det var mulet.

Solen tittade fram rätt tidigt ändå och bjöd på ett dunderhärigt höstväder. Vi plockade ihop, och la presenning över utemöbler, städade lite mera i boden så alla växter som behöver får plats, planterade ut murgrönor och succulenter i landet så de får övervintra där. Svärfar kom över med en kasse kastanjer och frågade om jag ville ha. OM JAG VILLE! De är ju så vackra att dekorera med. Några har jag nu pyntat med både ute och inne. Men det är ändå massor kvar.

Dottern, som hade kalas i lördags, skickade med några kakor hem. Chocolate chip cookies som var underbart goda. För att inte tala om tårtan. Jisses! Ni får se bilder från kalaset senare.

Hur som helst, vi pausade det vi höll på med och fikade lite. Och njöt av sol, härliga kakor och av att vara tillsammans igen. Mot kvällen så tog vi en promenad och lät den prickiga fyrbenta springa av sig lite.

Så var det plötsligt måndag igen. Det är mörkt och regnet vräker ner. Inte kul med höst ibland. Blääää! Skönt att veta att det förr eller senare kommer en solig dag igen!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sallys hus
    17 oktober, 2019 at 08:22

    Ååå kastanjer har jag faktiskt inte hittat på evigheter…måste kanske gå på jakt..;)
    Kraaaam

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.