trädgård

HÖSTTRÄD PÅ TORPET

Höstträd på Torpet, kallar jag det här inlägget för. Jag tycker det är såååå tråkigt med mörkret på hösten så jag måste försöka fokusera på det som är fint. Jag gick runt lite i trädgården i helgen för att hjälpa mig själv hitta det vackra. Och det finns ju verkligen där.

Det råkade vara soligt och blå himmel just då. Och träden skiftade i höstfärger.

Björkarna bakom boden ser nästan ut att vara spraymålade med guld. Här hade jag tur att en fågel flög in i bild så där perfekt, precis när jag sköt av. Det blev en extra dimension till bilden.

Höstträd
Höstträd

Och den här då. Svarteken. Den är så galet vacker. Vår, sommar och höst. Att den sen långa perioder har löss på sig låtsas jag inte om.

Svartek
Svartek

Tre såna träd finns på tomten.

Björkar som sprayade av guld
Björkar som sprayade av guld

Gårdagen var inte alls lika fin. Men skönt ändå. Och nu är det bara att ladda om för ny vecka.

Ha en bra måndag, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  21 oktober, 2019 at 04:05

  Så härliga höstfärger! Fina bilder, det ser verkligen ut som guld!
  ja den där vackra mysiga höstkänslan börjar avta i takt med mörkret och det grå och kala. Gillar inte alls November lika mycket som september och oktober, men det är bara att gilla läget och fokusera positivt så ska vi väl ta oss igenom både november och hela vintern… tills det blir vår och ljust igen… 😉 🙂
  Kram/Maria

 • Reply
  Ulrica
  27 oktober, 2019 at 12:59

  Det är så himla fint på hösten, jag älskar verkligen den här tiden.
  Och nu när jag läste så bara slog det mig att vi bor ju numera bara några minuters gångväg ifrån varandra.. hallååå, fler tekvällar behövs!! KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.