trädgård

VINTERN HAR KOMMIT TILLBAKA

Vintern har kommit tillbaka till Mälardalen. Det får den gärna göra bara det är soligt. Då får jag sån sprudlande energi. Särskilt de gånger jag kommer ut på en solig lunchpromenad.

Vintern har kommit tillbaka

Så vackert när eftermiddagssolen faller in på den frostiga lyktan. Just de här bilderna är visserligen sen dagen innan julafton, men det ser ut ungefär så här nu också. Lite mindre snö och frost på lyktan bara 🙂

Det är ju helt klart en av de bästa sakerna med vintern. Allt blir så vackert. Det är som att jag plötsligt ser omgivningen. Ser hur allt ser ut. När det är grått och trist är det som en rullgardin går ner och jag tittar mig liksom inte runt. Eller tittar gör jag såklart, men jag ser inte. Liksom inne i min egen bubbla och tar mig från punkt A till punkt B. Om ni fattar.

Igår kom jag i mål med jobbet vid 17-tiden så jag slipper jobba i helgen. Så snart Andreas kom hem från jobbet och jag stängt ner jobbdatorn så tände han lyktorna som vanligt och vi hoppade i badet. Det är alltid en skön timme där ute i värmen och få landa lite. Sen fortsatte den vanliga repertoaren med middag, brasa och soffhäng. Jag kröp i säng rätt tidigt. Trött efter veckans långa arbetsdagar.

Vintern har kommit tillbaka

Väderapparna är väldigt överens om att det ska bjudas på strålande sol och några minusgrader. Vi har planerat att åka till Härjarö naturreservat idag. Det var i mellandagarna senast, så det var ett tag sen. Det ska bli härligt! Nu när ändå vintern är tillbaka.

Önskar er en toppenlördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.