livet

ETT FÖDELSEDAGSKALAS MED BILDER

Det blev ett födelsedagskalas med bilder också. Inte bara ett utan bilder. Hela helgen har varit som ett enda långs födelsedagsfirande.

En av de roligaste sakerna med att ha en bjudning är ju bordsdekorationen. Jag knölade ihop bakplåtspapper, klippte till i kvadrater och knöt jutesnöre runt hyacinter. Till sist rev jag av kanterna högst upp på pappret så det inte skulle vara så rakt. Lite charmigt slarvigt vill jag att det ska se ut.

En liten stund senare efter den första bilden har kastanjer kommit på bordet, ljusen är tända och A har lagt upp kakorna.

Jag testade att göra två nya kakor. Jättegoda, men kanske liiite för söta. Tar nog lite mindre socker i frostingen nästa gång. De här med hallonsylt är Cheesekakesnittar.

Och det här är morotskakasnittar. Det finns andra varianter på snittar också. Camilla gillar att kombinera två olika klassiska bakverk. Lite kul idé.

Och den här då! Jag snodde dotterns idé om att bjuda på chokladtårta med chokladsmörkräm och guldpulver. Så god. Det är ju visserligen rätt gott när det är lite smetigt, men den första blev lite för rinnig. Den här blev riktigt bra!

Då var årets födelsedagskalas avklarat. Dags att kicka igång veckan. En vecka som innehåller röntgen av en inflammerad axel, kurs i Stockholm, en bloggdejt och det årliga bankbesöket. Och jobb förstås.

Ha en fin vecka!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.