livet

En dag i huvudstaden

Oj, vad vi har gått idag. Det blir lätt så när man är i Stockholm. Vi brukar tillbringa minst en dag där varje semester. Det är så mysigt. Min man är fantastisk. Jag och dottern har rantat i och ur butiker i sju timmar. Han har rantat med utan protestera ett enda dugg och sagt att allt är fint. Det är så han brukar vara. Ibland svarar han inte så tydligt, då förstår jag att han inte tycker att det är jättesnyggt.

Vi började på Tintin style. Har aldrig varit där live förut (bara web-butiken), men efter tips från så många bloggerskor måste man ju besöka stället när man har chansen. Jag går gärna tillbaka dit.

Tintin Style

Tintin Style

Underbar tunika från 2nd Day

Underbar tunika från 2nd Day

Jag hade druckit två koppar kaffe innan vi åkte hemifrån och butiken hade ingen kundtoalett. Maken och dottern var glada att det gick fort där inne, men några fynd hann jag få med mig hem.

Bild kommer senare. Vi gick till Östermalmshallen och lånade toalett. Där tänkte jag fråga chans på killen på bilden nedan, men sen ångrade jag mig. Tänkte att det skulle bli lite jobbigt med två karlar. Dessutom verkar han inte vara lika snäll som min andra.

 

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Paulina
  23 juli, 2012 at 10:33

  Ja tunikan var verkligen snygg!
  Vad glad jag blir för alla dina goa kommentarer förresten. Har haft så ont om tid att titta runt bland andras bloggar på sistone, men nu så!
  Kramar i massor

 • Reply
  helenasenklavardag
  23 juli, 2012 at 10:55

  Ha ha vi var också kissnödiga när vi var där förra gången och det blev ett besök på samma ställe som ni och jag tror banne mig att samme karl låg där och gapade då!
  Fint fynd du gjorde, jag hittade inget när vi var där!
  kram helena

  • Reply
   Lena
   24 juli, 2012 at 07:16

   🙂

 • Reply
  creando
  24 juli, 2012 at 01:42

  Du den killen ser inte så himla go ut att kyssa. Nej, skit i det 🙂

  Kramar

 • Reply
  Västanvind
  24 juli, 2012 at 06:58

  🙂 Håller helt och hållet med kära vän! Bra att du inte frågade chans på han där – två stycken verkar otroligt jobbigt och din man ser ju så otroligt mycket snällare ut:)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.