inredning

ETT HÄSTHUVUD PÅ VÄGGEN MÅ VARA MÄRKLIGT

Det är nog långt ifrån många som har ett hästhuvud på väggen! Jag har det. Och åtminstone några enstaka till i mitt bloggnätverk. Det kan ju tyckas vara lite märkligt att ha ett hästhuvud på väggen, men det kan ju också tyckas vara rätt coolt. Jag väljer att tycka det senare.

Ett hästhuvud på väggen
Ett hästhuvud på väggen

Hur kommer det sig då att jag har denna udda inredningsdetalj? Det började med ett bloggevent. Eventet var på Freys hotell. Där hade de hästhuvuden på väggen i varje rum, men hade bestämt sig för att ta bort dem. De undrade om någon kanske var intresserad av att köpa, eftersom de visste att många av oss har ett stort inredningsintresse. Jag tror att näst intill alla köpte. Klart vi ville. Även jag. Trots att jag då inte visste var jag skulle ha det. Men nu har det alltså kommit upp på väggen på Torpet.

En jaktväska från 1800-talet fick hänga intill. Tyckte det passade bra. Väskan hittade jag på loppis i Sala då jag och dottern hade en mysdag tillsammans. Och tyglarna som hänger över halsen, den är också dottern orsak till. Hon visste att jag var på jakt efter tyglar eller stigläder (har jag lärt mig att det heter) för att använda i inredningen. Hon hade sett en annons om en tjej som sålde ut alla sina hästsaker. Så vi åkte dit och fyndade lite. En annan tygel ska jag ha till ett annat litet projekt framöver.

Inte heller väskan visste jag var den skulle hänga då jag köpte den, men tänkte direkt att den kan få bli kompis med huvudet. Jag tyckte väskan var så grymt cool. Och vacker faktiskt. Otroligt fin kvalitet i skinnet

Väldigt använd och sliten med fin ändå.

Är det hiss eller diss med ett hästhuvud på väggen?
Är det hiss eller diss med ett hästhuvud på väggen?

Om jag inte minns fel så köpte även Ulrica en väggkompis. Och ikväll ska jag hem till henne enligt planen. Det var länge sen vi sågs, förutom en kort stund i förra veckan, så det ska bli så mysigt att babbla ikapp! Om vi nu inte avbokar med tanke på att hon har lite mycket kring sig nu. Jag är den första att förstå en avbokning i så fall.

Ja, vad säger ni? Hiss eller diss med hästhuvud på väggen?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  23 januari, 2020 at 10:25

  Hästhuvudet är ju lite coolt tycker jag! Hiss på det! 🙂

  • Reply
   Lena
   18 februari, 2020 at 05:55

   Tack tack!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.