livet

VI TOG EN AFTER WORK PÅ STAN

Jag föreslog för A i veckan att vi skulle ta en after work på stan på fredagkvällen. Han var inte sen att nappa på den idén. Det gällde bara att jag kunde komma iväg från jobbet i hyfsad tid.

After work på The Players Inn
After work på The Players Inn

Jag körde på för fullt under dagen så siffror och papper flög runt huvudet. Typ. Eller i alla fall så snabbt jag kunde utan att bli alltför stressad. Har man ett antal saker som måste fixas mot en deadline så är det ju det som måste komma före. En aw kan man ju ta när som helst egentligen.

Men jag hann. Vi bytte om och sedan skjutsade dotterns sambo ner oss på stan. Det är nog visserligen inte ens 3 km, men känns lite jobbigt att gå i klackar så långt. Och klackar måste man ju ha när man går på krogen. Det fattar ju vem som helst 🙂

Vi hamnade på The Players Inn, en populär brittisk pub. Litet och gemytligt. Dock hade de bara en sorts rött vin (som inte passade mig) och lite dåligt utbud av mat.

Vi tog en after work på stan
Vi tog en after work på stan

Jag tog ett glas vitt och A ett glas rött och sen satt vi där en stund och bara njöt av stämningen och att det var fredagkväll. Sen bestämde vi oss för att gå vidare för middag på ett annat pubställe, där vi varit förut. Vi hade ju visserligen kunnat välja ett mera restaurang-aktigt ställe, men på nåt sätt passar det bättre med pub en fredagkväll.

Stället vi skulle till hade vi varit missnöjda med maten på förut, men vi ville ge dem en chans till. Vi hade trots allt varit nöjda där nån gång också. Men näe, maten fick åka ut. A hade beställd en medium rare oxfilé och får in en genomgrå bit. Och jag beställde biff (efter att tidigare gjort misstaget att beställa fisk). Typ 50% av biten bestod av oätbara senor. Tråkigt. Så synd eftersom vi gillar stället med mysig atmosfär. Så ska vi till The Queens arms fler gånger så får det nog bli enbart ett glas framöver.

På det hela taget var vi väldigt nöjda med en mysig after work på stan en fredagkväll i januari.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina ME
  19 januari, 2020 at 09:22

  Härligt med en AW men visst är det trist när maten inte är ok. Man betalar ju ändå en del för den… Kram //Tina

 • Reply
  FREEDOMtravel
  23 januari, 2020 at 07:56

  Tråkigt när maten är dålig. Nej, det får nog bli bara en drink just där i fortsättningen hör jag …!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.