bygga nytt livet

ITALIENSKT PLOCK PÅ BYGGET EFTER EN SKÖN DAG

Italienskt plock på bygget! Italiensk plock… Undrar hur många gånger jag har skrivit det på bloggen under årens lopp, haha. Jamen det är ju sååå gott. Försöker att inte äta det för ofta så vi tröttnar.

Italienskt plock på bygget
Italienskt plock är en favvo

På Kristi Himmelsfärdsdag hade vi en heldag på bygget i strålande vårvärme. Vi pysslade runt med trädgård och uthus. Vi grillade hamburgare.

Premiär för italienskt plock på bygget!
Premiär för italienskt plock på bygget!

Vi fortsatte med fixandet. Jag planterade lite i krukor bland annat.

Mot slutet av dagen bredde jag ut en linneduk över utebordet, dukade fram de där underbara delikatesserna och plockade fram en flaska vin. Vilken dag och vilken kväll! Solen värmde fortfarande skönt trots att den dalade.

Vi har ju haft den förmånen att vi kunnat hänga vid bygget en hel del. Dels har vi ju både garage och uthus kvar på tomten efter rivningen av Torpet (som inte var nåt torp) och dels har det underlättat att ha svärföräldrarna i huset intill. Och givetvis har det underlättat att vi bott bara 2 km från bygget. Så efter den där middagen var det lätt att gå hem när vi var nöjda med kvällen.

Jaa, jag har skrivit om italiensk plock många gånger. Och jag lovar er att detta inte var sista gången! 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  26 maj, 2021 at 09:57

  Italienskt plock är ju sååå gott!!! I Italien har jag tyvärr många dåliga matminnen, men i Sverige brukar italiensk mat vara god 🙂

  • Reply
   Lena
   30 maj, 2021 at 09:21

   Jaha, oj då. Dåliga matminnen från Italien brukar man inte höra så ofta. Trist att du har dålig erfarenhet! Men som sagt, det är ju gott här 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.