livet

LYCKADES LADDA OM FÖR 40-ÅRSFEST

Jodå, jag lyckades ladda om för grannens 40-årsfest. En fest då vi dansade oss sjöblöta och sjöng oss hesa! Jag berättade ju igår om att jag kände mig bakis på lördagmorgonen efter fredagens 80-årsparty. Jag vilade en stund på eftermiddagen och somnade till en liten stund. Det räckte för att få ny energi till en galet rolig fest.

Såna här kort man hänger på näsan kan ju lätta upp stämningen bara de. 🙂

Festen var i samma lokal som jag hade min 40-årsfest (*viskar) för fjorton år sedan!

Laddat för middag och party.

Laddat för trubadur i hörnan!

När man kom till festen så fick man dra en liten bit av ett spelkort och skulle sedan leta rätt på tillhörande bord. Jag och A råkade hamna vid samma bord. Till en början skulle alla gäster lära känna varandra lite. Födelsedagsbarnets fru läste upp påståenden, och alla som tyckte det stämde in på en skulle ställa sig upp. T ex ”alla som har tre barn eller fler”, ”alla som har gjort ett lopp längre än 4 mil”, ”alla som har känt J längre än 10 år” osv. Kul grej. Imponerande åtta gäster av knappa 40 stycken hade gjort ett långlopp!

Det bjöds på supergod buffé från Nippon & Frezon.

En tävling bordsvis innehöll en frågesport om födelsedagsbarnet. Det gick ”sådär” för oss, kan jag säga.

Och trubaduren höll sedan en rolig musikfrågesport. Intressant att se hur tävlingshornen växer i pannan på vissa. 🙂 Även i den tävlingen gick det ”sådär”.

Sen dansade vi oss sjöblöta och sjöng oss hesa innan vi knatade hemåt vid halv två. Jodå, det gick fint att gå ett par kilometer i klackar trots timmar på dansgolvet.

Tack kära grannar för en toppenfest!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  10 februari, 2020 at 08:16

  Ett roligt party där man får dansa galet mycket och skratta så man får ont i magen är en av de bästa energiboosterna tycker jag!

  Kram Jenny

  • Reply
   Lena
   18 februari, 2020 at 05:50

   Eller hur! Man ska bli helt slut, på rätt sätt, efter en fest!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.