inredning

SVÄRFAR VET VAD JAG GILLAR

Svärfar vet vad jag gillar, definitivt. När vi var över till dem för ett tag sedan så frågade han om jag ville ha en bit smält, stelnat, järn.

Han hade tagit hand om den för en massa år sedan då han var ute på jobb på nåt stålverk eller liknande. Det är ju klart att jag ville ha den! Den var ju hur cool som helst! Jag fick vänta lite för han skulle bara fixa lite först.

Han sågade till en kloss och målade den, och satte fast järnet i klossen.

Häromdagen kom han över med det färdiga konstverket. Den har fått en hedersplats på soffbordet. Att svärfar vet vad jag gillar råder inga tvivel om. Är ni som jag som ser skönhet i såna här saker eller tycker ni att det är det fulaste ni sett, typ? 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.