livet

FIRAR SISTA APRIL PÅ HEMMAPLAN

Det hade kunnat vara så att vi hade varit i Uppsala idag, men i år firar vi sista april på hemmaplan. Det är inte alls så att jag har firat i Uppsala varje år, men förra året var vi där.

Och under hela min ungdomstid firade jag förstås där varje år, eftersom jag är uppväxt där. Sen tröttnade jag, men återupptog det för några år sedan.

Förra året introducerade jag Andreas i det riktiga Uppsala-firandet. Vi tog bussen tidigt och hittade en bra plats vid starten på Forsränningen. Bredde ut picknick-filten och plockade fram chapagnefrukosten och njöt av tillvaron.

Farkost efter farkost släpptes i och gled längs ån. Än så länge rätt stabilt…

Förra året firade vi i Uppsala, men i år firar vi Sista April på hemmaplan
Förra året firade vi i Uppsala, men i år firar vi Sista April på hemmaplan

Solen började sakta spricka fram medan vi satt där.

Stabilt ända tills de kommer till fallen. Det här är det sista fallet, Islandsfallet. Här hade vi packat ihop picknickfilten och tagit oss till målgången för att se när de tog sig nerför fallet.

Jodå, många klarar sig ända till målgången. Läs mera om Forsränningen och vad vi gjorde under förra årets folkfest i Uppsala ifall du vill.

Men i år är jippot nedlagt pga pandemin såklart så vi firar Sista april på hemmaplan, som sagt.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FREEDOMtravel
    1 maj, 2020 at 09:25

    Det verkar som en riktig folkfest där i Uppsala! I vanliga fall åtminstone. I år är ju inget som vanligt … Önskar en fortsatt fin helg!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.