livet

NÄR MAN KAN FIRA FÖDELSEDAG OCH MORSDAG

Detta inlägg innehåller reklam och annonslänkar för Lindex.

Ibland blir det lite trixigt när vi ska fira födelsedag eller mors dag eller vad det nu kan vara, med alla i vår familj. Nu när vi inte kan umgås på normalt sätt så blir det ännu svårare. Vi får dela upp oss helt enkelt.

Fira födelsedag och mors dag i nya kläder
Fira födelsedag och mors dag i nya kläder

I söndags kom min familj för att fira Andreas födelsedag och fira min och mammas mors dag.

Vi dukade ett låååååångbord. Fyra bord på raken med två personer på varje bord. Sen satt vi vartannat par, med mig och Andreas på gaveln. Och alla hade egna koppar. Det gick bra.

Så här kan det se ut när man ska fira födelsedag i corona-tider
Så här kan det se ut när man ska fira födelsedag i corona-tider

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta åt eländet. På ett sätt blir det ju rätt komiskt när man nästan får använda megafon när man ska prata med ungarna längst bort. Samtidigt så är det så tragiskt och tråkigt att det är svårt att umgås. Vi försökte pricka in när det var fint väder, men efter en stund regnade det lite. Det var bara att sitta kvar i regnet. Solen kom tillbaka.

Dagen till ära hade jag nya toppar. Härligt somriga och så sköna! Här hittar du koftan och den finns i många olika färger. Just nu får man rabatt om man köper två.

Här finns toppen och det finns även byxor i samma mönster. De var jättesköna. Så där lätta och sladdriga ni vet, som sommarbyxor ska vara, men byxorna passade mig inte i storleken.

Vi fick några väldigt spännande öl (baserat på kaffe bland annat) och pesto från nyöppnad butik här i stan.

Det var så mysigt att kunna fira födelsedag och mors dag med både föräldrar och alla ungar under ett par timmar. Den äldsta sonen har vi inte kunnat träffa på fem månader!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    RÖD ÖL OCH VARMA SOMMARVINDAR - Gott för själen
    27 juni, 2020 at 09:05

    […] lite rosé i loungen. Vi fixade och donade lite och en tag senare testade vi nummer tre av fyra öl som vi fick av barnen i present. Wrapped in red är en skånsk ale innehållande körsbär, hallon och jordgubbar. Väldigt […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.