livet

FIRA IN SOMMARSEMESTERN 2022

Igår var det dags att fira in sommarsemestern 2022. Äntligen! Jag jobbade på som attan (försökte låta bli att stressa, men det blev långa arbetsdagar) så jag skulle kunna gå på ledighet redan igår! Firandet fick ett lite abrupt avslut, kan man säga. Fast åt det positiva hållet!

fira in sommarsemestern 2022

Det var en helt otrolig skön kväll igår. Jag kände när jag kom ut från jobbet att värmeväggen slog emot mig. Det var jag inte bredd på. Så härligt! I princip direkt när jag kom hem så tog Andreas fram champagnen så vi kunde fira att jag också gått på semester nu! Hans semesterstart firade vi förra fredagen. Först med bubbel hemma och sen bryggerifesten. Det kan man läsa om här.

Och titta här då! Ända sedan den där midsommarafton då vi åt röd choklad till champagne har vi letat efter det. Härom dagen hittade jag det faktiskt i delikatessbutiken i stan. Vilken lycka! Väldigt speciell smak på den. Testa om du inte gjort det.

När vi druckit upp det där glaset så sa plötsligt Andreas ”nu måste vi göra oss i ordning. Om 20 minuter ska vi hoppa på cyklarna. Och då ska vi vara sommarfina”…

Vad som hände sen berättar jag i ett senare inlägg… Nu ska vi äta äggfrukost och ge oss ut i trädgården innan regnet kommer. Första dagen efter att vi kunde fira in sommarsemestern 2022!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.