livet

SOLEN FÖLL PÅ TOMATPLANTORNA

I helgen föll solen så fint på tomatplantorna när jag kom upp. Jag är glad att vi fick ett så pass fint väder i helgen som vi fick i alla fall. Prognosen visade på aptråkigt väder, men det stämde ju inte. Perfekt när man blir överraskad åt rätt håll. Solen föll varken i morse eller igår morse så där fint inte.


När jag ändå ska till jobbet så bryr jag mig förstås inte så mycket om det är fint eller inte, men jag gläds åt härliga soliga bilder. Se så fint naturen skapar tillsammans. Solen som lyfter plantan till en grön klorofyllorgie så det lyser i hela köket!

Får se om det känns som läge att plantera ut åtminstone örterna som står där bakom, i helgen. Tomaterna kanske får vänta lite. Plantera om dem i större krukor kan jag ju göra, och låta dem vara ute på dagarna, men de kanske får vänta med att komma ut helt och hållet.

Hur är era odlingsplaner?

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ulrica
  5 maj, 2020 at 09:40

  Så fint ljus!!
  Ja jisses.. jag har börjat måla pallkragar idag och sen ska det odlas.. för första gången i mitt liv ska jag odla hemma så planerna är stora men var vi landar vet jag inte. Sparris och rabarberplantor är satta redan, sättpotatis är inköpt och ska ner i kragarna sen.. det ska bli såå spännande att se om vi lyckas 🙂
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.