livet

HÖSTEN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA ETT TAG

Det är ju bara att inse. Hösten är här för att stanna ett tag. Ända tills det blir vinter. Om det var en riktigt härlig höstlördag så var det en riktigt tråkig höstsöndag igår.

Tråkig söndag vädermässigt alltså. Men det är ju bra det också på sitt sätt. Vi tog det riktigt lugnt och fixade lite inne. Körde två vändor med buskar och blommor till Återbruket. I övrigt såsade vi mest runt.

Nu är det ny arbetsvecka. Då kan vi inte såsa runt så mycket. Dagarna är fulla. På kvällarna fortsätter vi att packa och förbereda för rivning. Och jag fortsätter att förbereda mig mentalt på att hösten är här för att stanna.

Ha en fin start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.