livet

EN LITEN UPPDATERING FRÅN CALIORNIA

 

Jag bad dottern att skicka lite nya bilder. Ni vet den där ungen jag har i California. Hon som pluggar i en fantastiskt härlig miljö. Här kan ni läsa om vad hon pluggar och om när hon fick sitt namn på en affisch på en internationell filmfestival. Eller välja kategorin USA-studier i högerkolumnen.

 

IMG_4240 santa barbara IMG_4241 santa barbara M

Nyfärgat hår. Hon och hennes roomie skickade efter olika färger och blandade själva. Riktigt cool färg tycker jag. Tycker jag som i min ungdom haft typ rött, blått, grönt, svart och lila hår i olika omgångar. Haha, det var tider det!

 

IMG_4237 santa barbara arena

Den här arenan tillhör skolan och ligger precis vid beachen. De ljusa prickarna ni ser i mörkret är gatlyktor längs strandpromenaden.

 

IMG_0768

Flikar in en av mina bilder från december 2014.

De där trapporna i nederkant på bilden kan jag skryta om att jag har sprungit uppför, två gånger på raken, efter en löprunda. Har jag sagt att jag gillar att utmana mig själv?! Hur som helst, coolt att ha en sån här skolanläggning precis vid havet.

 

IMG_4242 santa barbara M

Här syns hårfärgen lite bättre då hon sitter i solen på den egna balkongen med havsutsikt. Maken envisas med att plåga sig med att fråga om vad de har för väder, VARJE GÅNG vi pratar med henne. Hon sitter ofta där då vi Skype’ar. De har det så härligt!

 

IMG_4236 santa barbara

Hon pluggar, hänger med kompisar och försöker se så mycket som möjligt. Jag har några flera bilder från henne, men de spar jag till nästa inlägg eftersom hon är lite snål med bilder som jag får visa 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  home2tiny
  15 mars, 2016 at 08:21

  Ja tack där skulle man allt vilja vara just nu, lite sol och värme hade suttit fint. Otroligt vacker är hon, din dotter och fab i sin hårfärg. Kramisar Tina

  • Reply
   Lena
   15 mars, 2016 at 09:19

   Tack, gullig du är!

 • Reply
  Maria
  15 mars, 2016 at 08:39

  Oh, vad roligt med en så duktig och vacker dotter. Förstår det är lite oroligt att ha henne så långt borta men tänkt vilken upplevelse för henne. Du verkar att verkligen leva med henne i det hela. Härligt gjort av dig.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   15 mars, 2016 at 09:19

   Så är det verkligen!

 • Reply
  Milla
  16 mars, 2016 at 09:02

  Fin dotter!! O lite varmare väder än i Minnesota – fast där blir deg typ 21 grader på en dag – sommaren är enormt varm. Goa döttrar! Det är så roligt när det kommer en bild på chatten rätt son det är – visst är det fantastiskt att man kan kommunicera så bra, saknaden blir så mycket lättare att kompensera. Kram!

  • Reply
   Lena
   17 mars, 2016 at 07:50

   Ja, det är nog lite skillnad på temperaturen. Verkligen goa döttrar!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.