inredning

ROLIGT ATT PACKA UPP SAKER SOM VARIT NERPACKADE

Det är så roligt att packa upp saker som varit nerpackade. Ni som hängt här ett tag vet att jag flyttade in hos Andreas på Torpet för ett drygt år sedan. Jag gjorde mig av med en del saker, en del saker har vi använt, en del saker har legat nerpackade och en del möbler har varit kvar.

En ostylad ögonblicksbild från igår
En ostylad ögonblicksbild från igår

Nu när vi håller på att flytta tillbaka till min lägenhet ett tag så packar jag upp en del av det som bott i kartonger. Vi har kör dit saker några gånger och igår, när jag var ledig, körde jag ett fullproppat billass med kartonger. Jag var där en stund och packade upp. Vin och ölglas stoppades in i vita skåpet. Och japp, julplädarna kom upp. De får hänga där en stund.

Saker som varit nerpackade blir som nya igen
Saker som varit nerpackade blir som nya igen

Och här då. Det fantastiskt vackra fatet jag fick av mina föräldrar i 50-årspresent för…. fem år sedan (herregud, är jag så gammal!?).

Saker som varit nerpackade och nya saker i en röra
Saker som varit nerpackade och nya saker i en röra

Här har jag klätt in soffan i tyg för att skydda när vi håller på att packa upp. Mitt i flytt-kartongs-kaoset så måste man ju göra lite fint med nya kuddar från Mio. Eller hur! Inget konstigt med det!

En svart och en beige kudde i soffan. En brun i fåtöljen. De kommer förmodligen inte ligga så länge. Det är ju så roligt att byta! Och ett linnetyg på fåtöljerna som tidigare. De är så vansinnigt slitna så det går inte att ha dem utan tyg. Det är riktigt bra och bekväma möbler så vi funderar på att klä om dem på riktigt sen.

Det blev ganska snart soligt, efter att ha varit mulet på förmiddagen då jag åkte. Jag hann plocka upp nio kartonger innan jag åkte hem vid lunch. Andreas jobbade hemifrån, men tog en långlunch. Vi åt ute i den härliga höstsolen och jobbade lite i trädgården. Medan han sen fortsatte att jobba med jobbet, om man säger så, så fortsatte jag ute. Det blev en riktigt produktiv och skön dag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.